A banda története

A garázstól a színpadig


Szili Ferenc - ének

Zalubil István - gitár

Farkas Zoltán - gitár

Zoboki Zoltán - basszusgitár

Szöllősi Gábor - dob


A zenekar 2002 februárjában alakult Konvoj néven.

2005-ben, az énekes kiválásával néhány hónap kényszer szünet után,új énekessel (Kincses Előd), és új névvel folytattuk a bulikat.A 2006-os évben igen sok motoros találkozón, és egyéb rendezvényen vettünk részt.Az év vége ismét vissza vetette a zenekart, mivel a második énekesünk is kivált, és az egyik gitáros (Faragó Ferenc) is elhagyta a zenekart.

2007 januártól új énekessel (Logó Tamás) ismét magára talált a banda,ami csak 2007.június.25-i Motoros találkozóig tartott.
Itt ismerkedtünk meg a következő énekesünkel:
Báthori Gyulával(Gyugyu),akivel hosszú ideig ment a közös munka de mint minden jó ez is végetért egyszer.

2007 év végén a bőgős Farkas Zoltán is elhagyta a csapatot helyére Csonka Attila érkezett Öttömösről. A sors fintora,hogy mire minden jól alakulna,a dobosunk külföldi munkavállalása miatt 2008.augusztustól új dobos után kellett néznünk, akit Hornyák Csaba (Sajek) személyében találtunk meg. Azonban énekesi posztra érkezett Csanádi István (Csani) akivel szünet nélkül ment a munka. Később Csonka Attis is távozott a bandából és így érkezett Fonyódi Tivadar a Bőgő posztra.

2010 szeptemberben játszott a zenekar utoljára a leírt felállásban .:
(Csanádi István, Palaga János, Zalubil István, Fonyódi Tivadar, Hornyák Csaba). Palaga János súlyos betegségét követően Csani is elhagyta a bandát és Palus sem bírt már több bulit vállalni. Helyét veje Farkas Zoltán töltötte be. Énekes személyében Horák Zsoltot ismerhettük meg.

2011 húsvétkor volt az első buli ebben a felállásban.

2011 nyarán azonban egy új dobos került a csapatba, Szöllősi Gábor személyében.


2012-május 19-én a zenekar aktív működését befejezte.

Csaknem három évnyi kihagyás után újra elkezdte működését a zenekar egy kissé változott felállásban régi barátainkkal, köztük Csanádi István Csani (ének) és Csonka Attila Atis (bass).

2016 elejével illetve nyarával azonban feltünt két új tag a zenekar felállásában, egy számunkra már nem új énekes Szili Ferenc (Feca), akivel gőzerőkkel mennek a próbák, s Zoboki Zoltán kitűnő basszusgitáros.
Vállalunk nagyobb rock rendezvényektől kezdve, a kis pub-októl, a motoros találkozókig, minden olyan bulit amivel örömet okozhatunk a közönségnek..

A műsorunk java részét,a 70-es,80-as évek klasszikus magyar rock,és blues előadók ismert dalai teszik ki.: P.Mobil, HBB, Deák Bill, P.Box, Dinamit...stb.

Az eredeti tagok.:

Hajdú József - ének, Zalubil István - gitár,

Faragó Ferenc - gitár, Palaga János - basszusgitár,

Vass Zoltán - dob.

© 2020 by Feca / Az oldal készítése során egyetlen dobverő sem sérült meg.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el